Renoveringsprojekter i Aalborg

Hvordan vedligeholdes et bevaringsværdigt hus? Og, hvordan rammes stilen i en bestemt tidsperiode, når du skal bygge nyt?

For at bevare en bygnings særlige arkitektoniske karakteristika eller bygge nyt, der skal se "gammelt" ud, er det en god idé at søge rådgivning, før du går i gang med dit projekt.

Detaljer som valg af vinduer, døre, kviste og tag er vigtige beslutninger, men også valg af mørteltyper, murerteknikker og overfladebehandlinger er væsentlige, hvis du skal ramme det rigtige udtryk. Det har stor betydning for det færdige resultat.

Murerfirmaet MM har flere års praktisk erfaring med varierede renoverings- og byggeprojekter i Aalborg. Vi har restaureret og renoveret både pudsede og opmurede facader. Bygget nyt, der ser gammelt ud – og omvendt, fået gammelt til at se ud som nyt igen. Vi kender alle murerfagets teknikker, – nye såvel som gamle, og kan blandt andet genskabe og reparere oprindelige ornamenter og bygningsudsmykninger. Vi kan også rådgive dig i forhold til valg af materialer, så din ejendom kan bevares for eftertiden eller rammer den byggestil, du ønsker.

Ønsker du hjælp til et renoverings- eller byggeprojekt?
Kontakt os her: 25 62 02 20