Håndværk til aftalt tid

Murerfirmaet MM ApS udfører alt indenfor murerarbejde – både for private og erhvervskunder. Vi er et faglært team på 12-15 mand. 

Vi er håndværkere! Det har vores højeste prioritet altid at levere et solidt stykke håndværk og et flot resultat. Udover klassisk murerarbejde, der tæller alt fra opmuring af huse til flise- og klinkearbejde, har vi praktisk erfaring med mange varierede murerteknikker. Vi renoverer fredede og bevaringsværdige bygninger og har erfaring med at løfte store projekter – men, vi pudser også facader på murermestervillaen eller udskifter en sålbænk. Vi er omhyggelige, uanset opgave og omfang.

Vi har flere års erfaring i tilbygninger og nybyggeri og laver alt fra garager til badeværelser og andre rum, der giver ekstra plads. Vi kan derfor komme med kompetent rådgivning og løsningsforslag, som tager udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov.

Har du brug for faglig sparring tilbyder vi rådgivning, der hjælper dig til at se, hvilke muligheder et rum indbyder til – så du dels udnytter og optimerer pladsen bedst muligt, dels sikrer et færdigt resultat, der lever op til dine forventninger.

Kvalitet og grundighed er nøgleord i Murerfirmaet MM. Derfor sørger vi altid for at gennemgå projektet en ekstra gang, inden vi afslutter en opgave.