Renovering af badeværelse?

Hvordan skal det nye badeværelse se ud? Kan det betale sig at renovere det eksisterende – eller er det bedre at opføre et nyt og større badeværelse i forbindelse med en om- eller tilbygning? Skal der prioriteres ekstra opbevaringsplads eller det vigtigere at der bliver plads til et badekar?

Når du planlægger nyt badeværelse eller ombygning/renovering, er det vigtigt at få alle overvejelser med så tidligt i processen som muligt. Det er både hurtigere og billigere at træffe de rigtige valg fra start.

Vi har gennem årene stået for opførelse og renovering af utallige badeværelser i og omkring Aalborg og opland. Der findes lige så mange stilarter, som der findes boliger og boligejere. Der er rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på badeværelset med flise- og klinkevalg, overfladebehandlinger og opmuring af detaljer i rummet. Vi hjælper med rådgivning omkring dine valgmuligheder – hvad passer til hus, budget og behov? Hvordan skabes bedst sammenhæng mellem detaljer og helhed, så resultatet bliver som du forventer? Vi hjælper dig sikkert i mål med et nyt flot badeværelse i høj kvalitet.

Vi kan stå som hovedentreprenør på dit nye badeværelse, så byggeprocessen forløber glidende uden stop, forsinkelser og fejl undervejs.

Skal vi lave dit nye badeværelse?

Vi har renoveret og opført utallige badeværelse gennem de sidste mange år. Har du brug for faglig rådgivning omkring dit badeværelsesprojekt?
Ring til os og aftal et besøg.

welcome