Murerarbejde

Murerfirmaet MM udfører alle typer murerarbejde med stor respekt for faget og for din opgave. Uanset om dit projekt er stort eller lille, om du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til, står vi inde for et omhyggeligt og professionelt udført stykke håndværk. Vi tilbyder alt fra reparationer og renoveringsopgaver til totalentrepriser.

Hvad kan vi hjælpe dig med?


Specialiserede mureropgaver
Murerarbejde i gamle bevaringsværdige bygninger er ét af vores specialer. Her har vi erfaring fra en række restaureringsprojekter i Aalborg Midtby. Skal en bygnings oprindelige karaktertræk bevares for eftertiden er løbende vedligehold nødvendigt, ligesom det er vigtigt at anvende de rette materialer og teknikker. 

Facaderenovering

En sund bygningsfacade er ikke kun vigtig for husets ydre, men også om for indeklimaet. Forkert eller manglende vedligehold af facaden kan give problemer med indtrængning af fugt og på sigt resultere i alvorligere skader på dit hus, som dyrere at udbedre.

Vi udfører facaderenovationer på alt fra parcelhuse og murmestervillaer til udlejningsejendomme – herunder bevaringsværdige bygninger, som er et af vores specialer. Vi har den nødvendige faglige ekspertise, der sikrer dig høj kvalitet uanset hvilken type facaderenovering, du har brug for.


Vi tilbyder:

 • omfugning af murstensfacader
 • efterisolering af facaden, så dit hus opfylder de skærpede klimakrav
 • facadepudsning
 • vandskuring
 • reparation af sætningsskader eller revner
 • udskiftning af mursten
 • udskiftning af sålbænke
 • facaderenovering af bevaringsværdige bygninger


Hvor omfattende renovering og præcis hvilke facadereparationer, vi skal udføre, aftaler vi på forhånd, så der ikke dukker uforudsete overraskelser op undervejs. Vi lægger stor vægt på en tæt dialog gennem hele forløbet, så vi sikrer et færdigt resultat, der lever op til dine forventninger.

Ønsker du tilbud på en facaderenovering? 
Kontakt os her: 25 62 02 20

Badeværelse

Hvordan skal det nye badeværelse se ud? Kan det betale sig at renovere det eksisterende – eller er det bedre at opføre et nyt og større badeværelse i forbindelse med en om- eller tilbygning? Skal der prioriteres ekstra opbevaringsplads eller det vigtigere at der bliver plads til et badekar?

Når du planlægger nyt badeværelse eller ombygning/renovering, er det vigtigt at få alle overvejelser med så tidligt i processen som muligt. Det er både hurtigere og billigere at træffe de rigtige valg fra start.

Vi har gennem årene stået for opførelse og renovering af utallige badeværelser i og omkring Aalborg og opland. Der findes lige så mange stilarter, som der findes boliger og boligejere. Der er rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på badeværelset med flise- og klinkevalg, overfladebehandlinger og opmuring af detaljer i rummet. Vi hjælper med rådgivning omkring dine valgmuligheder – hvad passer til hus, budget og behov? Hvordan skabes bedst sammenhæng mellem detaljer og helhed, så resultatet bliver som du forventer? Vi hjælper dig sikkert i mål med et nyt flot badeværelse i høj kvalitet.

Vi kan stå som hovedentreprenør på dit nye badeværelse, så byggeprocessen forløber glidende uden stop, forsinkelser og fejl undervejs.

Fliser og klinker

Har du brug for professionel hjælp til flise- eller klinkearbejde i badeværelse, stue eller køkken?

Vi har flere års erfaring med at udføre alle former for flise- og klinkearbejde. Lige fra opsætning af fliser på vægoverflader til at lægge klinker på gulve og/eller trapper. Vi laver et omhyggeligt stykke arbejde der står skarpt og præcist.

Der findes mange forskellige typer fliser og klinker. De fås i alle størrelser, farver, og materialer. Hvad du bør vælge, afhænger blandt andet af rummets funktion, størrelse, stilen i huset – men også dine prioriteter i forhold til æstetik og rengøringsvenlighed.

Overvejelser, du bør tage med, når du vælger fliser og/eller klinker:

 • Flisestørrelse og format bør matche rummets proportioner
 • Overvej hvordan flisernes placering spiller ind på praktik – på badeværelset er fliserne f.eks. udsat for kalkaflejringer, i køkkenet udsættes de for fedtstænk. I begge tilfælde er en porøs overflade som sandsten eller marmor mere plejekrævende
 • De rette fliser og klinker er med til at give et rum personlig karakter, men sørg for at skabe stilmæssig sammenhæng med resten af huset
 • Hvor meget tid vil du bruge på rengøring og vedligehold af fliser?

Hvad fungerer bedst? Det hjælper vi dig med at finde frem til. Vi rådgiver dig om alt fra valg af flisetype til fugefarve, så dit badeværelse eller f.eks. dit køkkenalrum står præcis, som du havde forestillet dig. Vi byder ind med vores mangeårige erfaring – hvad virker/hvad virker ikke?


Kan de gamle fliser reddes?
 

Fliser og klinker er slidstærke, men over tid kan de selvfølgelig miste lidt af glansen. Særligt hvis ikke de har fået den rigtige pleje eller der er slået en revne. Udendørs- og indendørs fliser kan dog sagtens få nyt liv med en genopfriskning: Vi tilbyder både reparation, afrensning og overfladebehandling af dine gamle fliser.


Totalentreprise

Som nybygger giver det ekstra tryghed at vide, at der er styr på praktik, detaljer og økonomi. Og det giver ro at vide, at ansvaret for hele byggeprocessen er uddelegeret til kompetente fagpersoner, der sikrer at aftaler mellem håndværkere koordineres uden besvær og bekymringer. I sidste ende er det også din garanti for at kvaliteten i byggeriet, lever op til det aftalte.

Vi hjælper dig med at bevare overblikket og skabe ro om byggeprocessen. Vi kan tilbyde at stå for totalentreprisen i dit byggeri fra A til Z. Gennem årene har vi oparbejdet et fast samarbejde med fagligt kompetente leverandører i nærområdet, der står inde for samme høje standarder som vi. Det vil sige – kvalitet, levering og udført arbejde som aftalt – og til aftalt tid.

Samarbejdspartnerne tæller tømrere, elektrikere, malere, vvs’ere, ingeniører og arkitekter. Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse, garage eller et helt hus kan vi byde ind med høj faglighed og flere års erfaring.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig i dit byggeprojekt
Kontakt os på: 25 62 02 20

Bevaringsværdige bygninger

Hvordan vedligeholdes et bevaringsværdigt hus? Og, hvordan rammes stilen i en bestemt tidsperiode, når du skal bygge nyt?

For at bevare en bygnings særlige arkitektoniske karakteristika eller bygge nyt, der skal se "gammelt" ud, er det en god idé at søge rådgivning, før du går i gang med dit projekt.

Detaljer som valg af vinduer, døre, kviste og tag er vigtige beslutninger, men også valg af mørteltyper, murerteknikker og overfladebehandlinger er væsentlige, hvis du skal ramme det rigtige udtryk. Det har stor betydning for det færdige resultat.

Murerfirmaet MM har flere års praktisk erfaring med varierede renoverings- og byggeprojekter i Aalborg. Vi har restaureret og renoveret både pudsede og opmurede facader. Bygget nyt, der ser gammelt ud – og omvendt, fået gammelt til at se ud som nyt igen. Vi kender alle murerfagets teknikker, – nye såvel som gamle, og kan blandt andet genskabe og reparere oprindelige ornamenter og bygningsudsmykninger. Vi kan også rådgive dig i forhold til valg af materialer, så din ejendom kan bevares for eftertiden eller rammer den byggestil, du ønsker.

Ønsker du hjælp til et renoverings- eller byggeprojekt?
Kontakt os her: 25 62 02 20